2016. szeptember 15., csütörtök

Hallgatói Képviselet - Jelentkezz Te is!

Csatlakozz te is a Hallgatói Képviselethez!

Szívesen nyüzsögsz az egyetemen, érdekel a rendezvényszervezés világa? Szeretsz segíteni társaidon, belefolyni a hallgatói életbe? Elérkezett az idő, csatlakozz hozzánk!

S hogy egész pontosan mivel is foglalkozik a Hallgatói Képviselet?

Segítünk a hallgatókon az egyetemi élet minden területén, legyen szó akár tanulmányi ügyekről, kollégiumi ellátásról, szociális támogatásról, vagy egyéb, hétköznapi problémák felmerülése esetén is készséggel állunk társaink rendelkezésére. Célunk, hogy minden hallgató élményekkel teli éveket zárjon a Pallasz Athéné Egyetemen, így biztosítjuk számukra a megfelelő szórakozási lehetőségeket is, többek közt megszervezzük az elsőévesek számára a Gólyatábort, köszöntjük őket a Gólyabálon, szakesteket; kari napokat szervezünk, valamint, biztosítjuk, hogy hallgatóink különböző sportversenyeken mérhessék össze képességük. A HK tagság nem csak móka és kacagás, hisz képviseljük hallgatóink érdekeit a helyi-, illetve országos rendezvényeken, részt veszünk hivatalos találkozókon, képzéseken, kiállításokon – mindent megteszünk, hogy kellemesen teljenek az egyetemen eltöltött évek.

Mivel jár, ha csatlakozol hozzánk?

  •           Megismernek a hallgatók, könnyen központi személyiséggé válhatsz
  •          Jó kapcsolatot ápolhatsz az oktatókkal
  •           Rengeteg szakmai tapasztalatot szerezhetsz, kapcsolatokat építhetsz ki
  •           Bepillantást nyerhetsz a jog, pénzügy, szabályzatok világába
  •           Összebarátkozhatsz a közismert előadókkal :) 
  •         Magabiztossá válsz, határozott fellépésed lesz
  •           Életre szóló élményeket és barátokat szerezhetsz

Hogyan tudsz jelentkezni?

Keresd fel Kari HK irodád, kérj jelentkezési lapot, melyet jutass vissza hozzánk szeptember 23-ig! Meghallgatás szeptember 23-án, szavazási időszak 09.26-30. közt a kijelölt helyeken. További információkért, tapasztalatokért keresd bátran a HK tagjait!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése