2016. szeptember 8., csütörtök

Őszi programajánló

"Itt van az ősz, itt van újra..." 


Az ősz beköszöntével sokan megrémülnek, hogy a szórakozásnak vége, és könyörtelen tanulás vár rájuk. Ám ez nincs teljesen így, ezekben a hónapokban is rengeteg kikapcsolódási lehetőségek közül válogathatsz!


Erdei séta
Egy délutáni séta is igen hangulatos lehet, ahogy az őszi napsugár megvilágítja az ezerszínű lombokat, és falevelek ropognak a lábad alatt. Érdemes ellátogatni akár csak a közeli erdőbe is, teljes kikapcsolódást nyújt ez a pár óra séta mind a testnek, mind a léleknek.


Szüreti fesztivál
Számos helyen rendeznek szüreti mulatságot, ahol akár csak nézelődőként, akár dolgozóként is részt vehetsz. Meglesheted a szőlő hagyományos feldolgozását, akár még a frissen préselt mustot is megkóstolhatod. Fogj össze a barátokkal, így még jobb hangulatban telhet a szüretelés, és egy újabb közös élménnyel gazdagodtok!


Bortúrázz!
Járd be a különböző vidékeket, és kóstold meg a helyi termelők borait! Ugye, milyen sok féle íz létezik? Igazi különlegességekkel találkozhatsz, melyeket csak az adott vidéken találhatsz meg.


Piknikezz!
Miért mindig csak a közeli kávéházba ülsz be a barátaiddal beszélgetni? Irány a szabad, hisz a vénasszonyok nyarán még kellemes meleg uralkodik napközben, így bátran kiülhettek a közeli parkba is!


Mozizz!
A hűvösebb napokon tarts filmnézős délutánokat és estéket! Hozd össze a társaságot, a szórakozás garantált! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése